Mindig a legjobb megoldást kínáljuk ügyfeleinknek

Legyen szó akár új akár régebbi modellről, biztos lehet benne, hogy azonnal rendelkezésére tudjuk bocsájtani a kívánt BMW alkatrészt.  Annak érdekében, hogy ár-érték arányban a legjobb megoldást tudjuk nyújtani, termékpalettánkon megtalálhatóak mind az új, mind a minőségi utángyártott termékek is.

  1. Mi minden esetben spórolunk Önnek: Pontosan tudni fogjuk, hogy az autójához mikor szükséges megvenni a gyári alkatrészt, és mikor lesz tökéletes választás az olcsóbb, de minőségileg kifogásolhatatlan utángyártott alkatrész. Mindig a legjobbat ajánljuk.
  2. A vásárlás mellé tippekkel is ellátjuk, hogy mikre érdemes figyelni, hogyan tudja a legtovább kihasználni az autóját, és hogyan kerülheti el leginkább a váratlan helyzeteket. Tudjuk, hogy fontos Önnek, hogy mindig időben érkezzen meg mindenhova, ezért mi támogatjuk, hogy ez meg is valósulhasson. Mi Önnel vagyunk.
  3. Nem fogunk problémázni, ha garanciálisan visszahozza valamelyik termékünket. Ha a termék nem volt megfelelő minőségű, akkor cseréljük, vagy visszafizetjük az árát. Nálunk biztonsággal vásárolhat.

 

Egy szó: BMW. Erő, megbízhatóság és prémium minőség. A BMW innovatív, karakteres és erőteljes autóival új mércét állítva már bizonyított a prémium autózás világában. Legyen szó dizájnról, teljesítményről vagy alkatrészekről, a márka egy dolgot tart szem előtt folyamatosan: A vezetés élménye.

Garantáljuk, hogy a vezetés élménye Önnek is hosszútávra fog szólni! A rendszeres átvizsgálások, karbantartások, javítások és szervizek elvégzéséhez az Oppá BMW alkatrészei jelentik a legjobb választást.

A BMW márka 2016-ban ünnepelte 100 éves évfordulóját, s minden évben olyan technológiai vívmányokat mutatott be, amivel nem csak az autóipar fejlődését irányozta elő, de a legsokoldalúbb technológiákat is alkalmazza az autókban.

A „Vezetés élménye” bár meghatározó a márka életében, a BMW többről szól, mint erőről és sebességről, az innováció és a dizájn területén is meghatározó szerepet töltenek be a bajorok az autóiparban.

BMW alkatrészt keres?

Kérjen ajánlatot egyszerűen és gyorsan, vissza fogjuk hívni.

A következő BMW személygépjármű típusokhoz biztosítunk alkatrészeket

BMW autóalkatrész - 1-es széria

BMW 1-es széria

BMW alkatrész - 2-es széria

BMW 2-es széria

BMW autóalkatrész - 3-as széria

BMW 3-as széria

BMW alkatrész - 4-es széria

BMW 4-es széria

BMW alkatrész - 5-ös széria

BMW 5-ös széria

BMW alkatrész - 6-os széria

BMW 6-os széria

BMW alkatrész - 7-as széria

BMW 7-es széria

BMW alkatrész - X modellek

BMW X-modellek

BMW alkatrész - Z modellek

BMW Z-modellek

BMW alkatrész - M modellek

BMW M-modellek

BMW alkatrész - i modellek

BMW i-modellek